Skip to content

Zorgplan voor Katten

leuke kat

Hoe u uw kat zo lang mogelijk gezond en gelukkig houdt met ons zorgplan

Als huisdiereigenaar wilt u niets liever dan uw kat zo lang mogelijk gezond houden en voorkomen dat hij ziek wordt. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw kat de best mogelijke zorg krijgt en een lang en gelukkig leven kan leiden? Ons zorgplan voor katten biedt de oplossing die u zoekt.

Preventieve zorg om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een van de belangrijkste aspecten van ons zorgplan voor katten is preventieve zorg. In plaats van te wachten tot uw kat ziek wordt en behandeling nodig heeft, bieden wij preventieve zorg aan om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Ons zorgplan voor katten omvat regelmatige gezondheidscontroles om aandoeningen in een vroeg stadium te ontdekken en effectiever te behandelen. Dit kan niet alleen de vooruitzichten van uw huisdier verbeteren, maar ook de kosten voor u als eigenaar verlagen. Bovendien bieden we gratis meerdere controles bij de assistente!

Wat omvat ons zorgplan voor katten?

Ons zorgplan voor de kat omvat een scala aan diensten en producten om ervoor te zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt. Hier zijn enkele van de belangrijkste elementen:

  • Gezondheidscontroles: Onze deskundige dierenartsen voeren regelmatige gezondheidscontroles uit om eventuele gezondheidsproblemen vroegtijdig te ontdekken en effectief te behandelen.
  • Vaccinaties: Wij bieden vaccinaties op maat om uw kat te beschermen tegen veelvoorkomende ziekten.
  • Ontwormingsproducten: Onze ontwormingsproducten beschermen uw kat tegen worminfecties en andere parasieten.
  • Producten tegen vlooien en teken: Wij bieden een breed scala aan producten tegen vlooien en teken om uw kat te beschermen tegen deze vervelende beestjes.

Meer dan alleen preventieve zorg

Ons zorgplan biedt meer dan alleen preventieve zorg. Het omvat ook voordelen zoals kortingen op behandelingen, medicijnen en voeding. Dit alles draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, en kan u als eigenaar gemoedsrust bieden omdat u weet dat uw huisdier de beste zorg krijgt.

Onze deskundige dierenartsen staan klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden. Zij zijn toegewijd aan het welzijn van uw huisdier en hebben uitgebreide ervaring in het behandelen van katten met verschillende gezondheidsproblemen. Onze dierenartsen zorgen ervoor dat uw huisdier altijd de best mogelijke behandeling krijgt.

Zorgplan voor katten

Financiële voordelen van ons zorgplan voor katten

Het hebben van een huisdier kan behoorlijk duur zijn, vooral als uw huisdier ziek wordt en medische zorg nodig heeft. Een van de belangrijkste financiële voordelen van ons zorgplan voor katten is dat het werkt op basis van een vast maandelijks bedrag. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor de gezondheidszorg van uw kat. Het maandelijkse bedrag omvat alle preventieve zorg die uw kat nodig heeft, waaronder gezondheidscontroles, vaccinaties, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken.

Kortingen op behandelingen, medicijnen en voeding:

Een ander financieel voordeel van ons zorgplan voor katten is dat het kortingen biedt op andere behandelingen, medicijnen en voeding. Als uw kat een behandeling nodig heeft die niet is inbegrepen in het zorgplan, krijgt u als eigenaar van een zorgplan automatisch een korting op de behandeling. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten die u maakt voor de gezondheidszorg van uw kat.

Voorkom gezondheidsproblemen en verlaag kosten op lange termijn!

Door te kiezen voor ons zorgplan voor katten, kunt u niet alleen de gezondheid van uw kat verbeteren, maar ook kosten besparen op de lange termijn. Preventieve zorg kan helpen om gezondheidsproblemen te voorkomen, waardoor u minder geld hoeft uit te geven aan behandelingen en medicijnen. Bovendien bieden de financiële voordelen van ons zorgplan voor katten u gemoedsrust, wetende dat u uw kat de best mogelijke zorg biedt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

VetPlan Plus zorgplan voor katten

Het Vetplan Plus is een uitgebreider gezondheidsprogramma dat meer omvat dan het basis zorgplan voor katten. Naast de reguliere jaarlijkse controle biedt het Vetplan Plus ook een screenend bloedonderzoek, urineonderzoek en extra controle door de dierenarts. Dit betekent dat we een grondige beoordeling van de gezondheid van uw huisdier kunnen uitvoeren, waardoor we eventuele ziekten of gezondheidsproblemen in een vroeg stadium kunnen detecteren.

Een van de bijzondere aspecten van het Vetplan Plus is dat het extra geschikt is voor oudere dieren. We begrijpen dat oudere huisdieren vaak meer vatbaar zijn voor bepaalde aandoeningen en dat preventieve zorg van vitaal belang is. Daarom hebben we extra diagnostische tests toegevoegd om de gezondheid van uw huisdier nog beter te kunnen monitoren.

Voor katten hebben we bijvoorbeeld een bloeddrukmeting opgenomen in het Vetplan Plus. Een hoge bloeddruk kan bij katten een teken zijn van verschillende onderliggende gezondheidsproblemen, zoals nieraandoeningen of schildklier problemen. Door met enige regelmaat de bloeddruk van uw kat te controleren, kunnen we mogelijke problemen identificeren en indien nodig met een passende behandeling beginnen.

De VetPlan of VetPlan Plus zorgplannen voor katten zijn geen ziektekosten verzekeringen.

Klik hier voor meer informatie over het afsluiten van het katten zorgplan