Skip to content

Zorgplan voor Honden

Zorgplan voor huisdieren gezonde honden

Gezondheidsproblemen voorkomen met ons zorgplan voor honden

U wilt uw hond zo lang mogelijk gezond houden en voorkomen dat hij ziek wordt. Dit is waar ons zorgplan voor honden om de hoek komt kijken. In plaats van te wachten tot uw hond ziek wordt en behandeling nodig heeft, bieden wij preventieve zorg aan om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen te voorkomen.

Ons zorgplan voor honden omvat regelmatige gezondheidscontroles om aandoeningen in een vroeg stadium te ontdekken en effectiever te behandelen. Dit kan niet alleen de vooruitzichten van uw huisdier verbeteren, maar ook de kosten voor u als eigenaar verlagen. Ons team van deskundige dierenartsen staat altijd voor u klaar om uw hond in topconditie te houden.

Zorgplan voor honden

Met ons zorgplan voor de hond ontvangt uw hond gezondheidscontroles, vaccinaties op maat, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken.

Ons zorgplan biedt meer dan alleen preventieve zorg. Het omvat ook voordelen zoals kortingen op behandelingen, medicijnen en voeding, en gratis nagels knippen. Dit alles draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, en kan u als eigenaar gemoedsrust bieden omdat u weet dat uw huisdier de beste zorg krijgt.

Dus als u wilt dat uw huisdier gezond en gelukkig blijft, overweeg dan ons zorgplan voor huisdieren. Het is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt en een lang en gelukkig leven kan leiden. Onze deskundige dierenartsen en assistentes staan altijd voor u klaar om de beste zorg te bieden.

Meer over de financiële voordelen van ons zorgplan voor honden

Ons zorgplan voor honden biedt diverse financiële voordelen voor huisdiereigenaren. Het vaste maandelijkse bedrag dat u betaalt voor het zorgplan omvat niet alleen de preventieve zorg voor uw huisdier, maar ook kortingen op andere behandelingen en producten.

Als u ervoor kiest om een zorgplan voor uw huisdier af te sluiten, kunt u profiteren van kortingen op behandelingen, medicijnen en voeding. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten die u maakt voor de gezondheidszorg van uw huisdier. Bovendien bieden we gratis meerdere controles bij de assistente!

Een ander financieel voordeel van ons zorgplan voor huisdieren is dat we ervoor zorgen dat uw huisdier regelmatig preventieve zorg krijgt. Dit kan aandoeningen vroegtijdig opsporen en effectiever behandelen, waardoor de kosten voor behandelingen op lange termijn worden verlaagd. Het voorkomen van gezondheidsproblemen betekent meestal ook dat u minder kosten hoeft te maken voor spoedeisende zorg, zoals bijvoorbeeld bij ziekte of een ongeval.

Onze zorgplannen zijn zo opgesteld dat u precies weet wat u betaalt en wat u ervoor terugkrijgt. Het maandelijkse bedrag wordt automatisch geïncasseerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. Door te kiezen voor ons zorgplan voor huisdieren, kunt u dus niet alleen de gezondheid van uw huisdier verbeteren, maar ook kosten besparen op de lange termijn.

VetPlan Plus, zorgplan voor (oudere) honden

Het Vetplan Plus is een uitgebreid en geavanceerd zorgprogramma dat verder gaat dan het standaard VetPlan. Naast de reguliere voordelen van het VetPlan, biedt het VetPlan Plus ook aanvullende diensten om de gezondheid van uw oudere huisdier optimaal te ondersteunen:

  • Screenend bloedonderzoek. Dit onderzoek stelt onze dierenartsen in staat om een diepgaande analyse van het bloed van uw huisdier uit te voeren, waardoor ze belangrijke gezondheidsinformatie kunnen verkrijgen. Door het evalueren van de verschillende bloedwaarden kunnen we vroegtijdig tekenen van mogelijke ziekten of aandoeningen identificeren, zelfs voordat er zichtbare symptomen optreden. Dit stelt ons in staat om snel en gericht te handelen, waardoor we een behandeling kunnen starten voordat de gezondheid van uw huisdier ernstig wordt aangetast.
  • Urineonderzoek. Dit onderzoek biedt waardevolle inzichten in de nierfunctie, de aanwezigheid van infecties en andere urinewegproblemen. Door de urine van uw huisdier te analyseren, kunnen we afwijkingen of indicatoren van potentiële gezondheidsproblemen opsporen die anders mogelijk onopgemerkt zouden blijven. Met deze informatie kunnen we de juiste behandelingen voorschrijven en eventuele complicaties voorkomen.
  • Extra controle door de dierenarts. Tijdens deze controle zal onze ervaren dierenarts uw huisdier grondig onderzoeken en evalueren. Ze zullen letten op tekenen van veranderingen in de gezondheidstoestand van uw huisdier, fysieke afwijkingen en andere indicatoren van ziekte. Deze extra controles stellen ons in staat om regelmatig de gezondheid van uw huisdier te monitoren en eventuele problemen tijdig op te sporen.

Zorgplan voor oudere honden

Het VetPlan Plus is speciaal geschikt voor oudere dieren omdat ze vaak meer vatbaar zijn voor bepaalde ziekten en gezondheidsproblemen. Met behulp van de uitgebreide jaarlijkse controles die het VetPlan Plus biedt, kunnen we deze problemen in een vroeg stadium diagnosticeren.

Kortom, het VetPlan Plus is een uitstekende keuze voor eigenaren van (oudere) huisdieren die een allesomvattend zorgprogramma willen. Met de combinatie van het screenende bloedonderzoek, urineonderzoek en extra controle door de dierenarts biedt het VetPlan Plus een grondige en preventieve benadering van de gezondheid van uw hond.

De VetPlan of VetPlan Plus zorgplannen voor honden zijn geen ziektekosten verzekeringen.

Honden tot 5kg

VetPlan €17,50
VetPlan Plus €29,50
per maand

Honden 5-10kg

VetPlan €18,50
VetPlan Plus €30,50
per maand

Honden 10-20kg

VetPlan €20,50
VetPlan Plus €32,50
per maand

Honden 20-40kg

VetPlan €24,50
VetPlan Plus €36,50
per maand

Honden 40-60kg

VetPlan €27,50
VetPlan Plus €38,50
per maand